För att skapa en fantastisk avslutning på BARNLEK 2020 med dans, sång och musik från hela Norden behöver vi dig. Spelande och/eller dansande ungdom. Med hjälp av professionella musiker och dansare skapar ni ett musik- och dansfyrverkeri där alla kan vara med till avslutningsfesten lördagen 18 juli. 

 

För vem: ungdomar 13–16 år som är med på BARNLEK 2020 och som anmält sig till projektet Tillsammans i Norden. Väljer du att spela instrument ska du ha spelat några år och vara självständig på ditt instrument. Ledaren spelar fiol och all utlärning kommer ske genom gehörsspel.

När: 2 tillfällen/dag torsdag och fredag samt genrep och avslutning på lördagen. Du förväntas delta på alla passen. (se program)

Plats: BARNLEK 2020 i Mölnlycke

Anmälan: som till BARNLEK 2020 (barnlek2020.se)

Pris: Ingår i anmälningsavgiften till BARNLEK 2020

Vid frågor kontakta: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Ledare musik:   Ledare dans

Jenny Elisabeth Gustafsson är född och uppvuxen i Gingri utanför Borås. Hon är riksspelman på musik från Västergötland och har under många år arbetat med ungdomskurserna ”Sjövikskursen” och ”Västra låtverkstan”.

Förutom att hålla kurser turnerar Jenny i olika ensemblekonstellationer och är drivkraften bakom Ornungastämman.

   

 

Carin Muren är från Göteborg och har haft en aktiv uppväxt i Folkdanslaget Näverluren. Hon har studerat folklig sång, folklig dans och fiolspel vid Malungs folkhögskola, Manger folkehøyskule, Musikhögskolan Ingesund och Ole Bull Akademiet. Idag är hon bosatt i Oslo, arbetar som sång- och fiolpedagog och sjunger i vokalkvartetten Tre sneller og et hespetre.