okategoriserat

Vi måste tyvärr meddela att BARNLEK 2020 i Mölnlycke, Sverige, inte kan genomföras i sommar.

Härryda kommun har i dagarna (april 2020) meddelat att de inte kan ta emot oss på grund av den pågående Coronapandemin. Samtidigt råder det en stor tveksamhet till att den svenska Folkhälsomyndigheten i god tid innan stämman skulle släppa på de restriktioner som gäller nu. Flera nordiska länder har även meddelat att de inte kan komma på grund av Coronapandemin och deras länders restriktioner.

För de som redan betalat in anmälningsavgiften och/eller eventuella kostnader för BARNLEK 2020-produkter som beställts kommer återbetalning att ske. Vi står dock inte för eventuella valutaförändringar. Vi kommer att återkomma till dem som berörs hur denna återbetalning kommer att ske.

Vi planerar nu för att kunna genomföra BARNLEK år 2023, men återkommer med mer information när alla bitar fallit på plats.

Har du frågor vänligen skicka dem till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Tack för att du anmält dig till BARNLEK 2020! Vi vill också passa på att skicka med ett stort tack till dig som anmält dig till att vara funktionär under BARNLEK.

Vi hoppas att vi ses när det är dags för nästa BARNLEK! Tvätta händerna och håll avstånd tills det är säkert att återigen mötas i dansens virvlar.

 

Vänliga hälsningar

Styrgruppen för BARNLEK 2020

 

Här finns artiklar och bilder om BARNLEK 2020 som är tillåtna att återtrycka till tidningar med mera. Kontakta PR och kansligruppen på kansli(at)barnlek2020.se om du behöver andra texter eller bilder.

 

Läs mer: Pressmaterial

Välkommen att titta runt på hemsidan! Nedan är några bilder från Mölnlycke där BARNLEK 2020 kommer äga rum. Ännu fler bilder hittar du bland annat på sidan om Hulebäcksgymnasiet

Hulebäcksgymnasiet är huvudlokal för BARNLEK 2020.
Hulebäcksgymnasiet är huvudlokal för BARNLEK 2020.
Ungdomar från Västra Götaland framför en beachflagga med reklam för BARNLEK 2020
Ungdomar från Västra Götaland hälsar välkomna till BARNLEK 2020
Delar av arrangörsgruppen hälsar välkommen till BARNLEK 2020
Det är nära mellan boende och aktiviteter på BARNLEK 2020.

Mölnlycke är en ort med drygt 17 000 invånare i Härryda kommun strax utanför Göteborg i västra Sverige. Här är du nära allt samtidigt som du har lummighet och bad inpå knuten.

Det finns mycket att göra i och runt Mölnlycke. Passa på att besöka några intressanta platser vid ditt besök. Även på vägen till BARNLEK kan du göra några stopp. Vi har samlat lite tips som vi hoppas du kan ha nytta av. Titta gärna in här då och då så du inte missar alla nya tips.

smultron-smal.jpg

Läs mer om skolan Hulebäcksgymnasiet där det mesta av BARNLEK 2020 kommer att äga rum.

Läs mer om Kommunikationer och hur man tar sig hit.